İçeriğe geç

Bb Krem Ten Renk Tonu Nasıl Seçilir

BB krem renk tonu nasıl seçilir?

BB krem ​​rengi nasıl seçilir? Cilt alt tonunu belirlemek, BB krem ​​rengini seçmenin ilk adımıdır. Sıcak alt tonlar için sarı veya turuncu pigmentler ve soğuk alt tonlar için pembe veya mavi içerir; Nötr alt tonlar için, sıcak ve soğuk tonların karışımı olan renkler uygundur.

Beyaz tenliler hangi BB krem?

Genel olarak orta tonlu BB kremler çoğu cilt tonuna uygundur. Çok beyaz tenli kişiler ise açık tonlu BB kremleri tercih etmelidir.

BB krem mat mı parlak mı?

BB kremler yapıları gereği çok az yağ içerir veya hiç yağ içermez. Yağlı ve parlamaya meyilli bir cildiniz varsa yağ içermeyen mat bir BB krem ​​seçebilirsiniz. Bu şekilde daha mat ve kusursuz bir cilt görünümüne kavuşabilirsiniz.

BB krem alırken nelere dikkat edilmeli?

Örneğin, kuru bir cildiniz varsa, daha yoğun nemlendirme özelliğine sahip BB kremleri seçmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken ikinci faktör, satın aldığınız BB kremin SPF’si ve BB kremin cilt renginizle uyumlu olmasıdır.

Cildim hangi alt tonlu?

Cilt alt tonunu belirlemenin en kolay yolu damar kontrolü yapmaktır. Gün ışığında bileğinizdeki damarları kontrol edin. Damarlarınız mavi görünüyorsa, soğuk alt tonunuz olduğu anlamına gelir; yeşil görünüyorsa, sıcak alt tonunuz olduğu anlamına gelir. Hem yeşil hem de maviyse, nötr alt tonlara sahipsiniz.

Krem rengi tonları nasıl elde edilir?

Krem rengi, soluk sarı veya parlak olmayan krem ​​rengi. Pastel bir sarı tonudur. Sanatta (özellikle animasyonda) genellikle Kafkasyalıların ten rengi olarak kullanılır. Fiziksel olarak krem ​​rengi, beyaz ve sarı renklerin belirli oranlarda karıştırılmasıyla elde edilir.

Beyaz tenlilere hangi renk fondöten gider?

Beyaz tenliyseniz, cilt tonunuza uyan açık bir fondöten kullanabilirsiniz. Koyu bir görünümünüz ve göz altlarınızda morluklar varsa, açık bir kapatıcıyla cildinizi eşitleyebilirsiniz.

BB krem cilt tonunu eşitler mi?

Fondöten kadar yoğun olmayan BB ve CC kremler, renk eşitsizliklerini giderir ve cilde dengeli bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda besleyici özellikleri ön planda olan bu kremler, cildi aynı anda nemlendirir, besler ve renklendirir.

BB krem cildi beyazlatır mı?

BB kremler genellikle cildi kalıcı olarak ağartmaz veya açmaz. Bunun yerine, cilt tonunu eşitleyebilen ve daha parlak bir görünüm sağlayabilen hafif bir kapatıcılık sağlar. BB kremler genellikle cildin genel görünümünü iyileştirebilen SPF ve nemlendirici içerikler içerir. 30 Ocak 2019BB kremler genellikle cildi kalıcı olarak ağartmaz veya açmaz. Bunun yerine, cilt tonunu eşitleyebilen ve daha parlak bir görünüm sağlayabilen hafif bir kapatıcılık sağlar. BB kremler genellikle cildin genel görünümünü iyileştirebilen SPF ve nemlendirici içerikler içerir.

CC krem mi daha iyi BB krem mi?

BB krem ​​hafif fondöten etkisi yaratırken, CC krem ​​renk tonu farklılıklarını düzenler. BB krem ​​CC kreme göre daha fazla kapatıcılık özelliğine sahiptir ancak CC krem ​​cildinize uyum sağlayarak eşit bir renk sağlar. BB krem ​​daha yoğun bir nemlendirici içerdiği için yağlı cilde sahip kişiler CC kremi tercih etmelidir.

BB kremden önce ne sürülür?

Cildiniz yağlı olma eğilimindeyse, BB kremdeki nemlendirici sizin için yeterli olabilir. Ancak, kuru bir cildiniz varsa, BB kremden önce bir nemlendirici uygulayabilirsiniz. Cildinizi nazik bir ürünle temizleyerek başlayın.

En iyi BB krem markası hangisi?

En İyi BB Krem Popüler BB krem ​​markaları arasında; Vichy, Garnier, Loreal, Missha, Nivea, La Roche Posay, Farmasi, Avene ve Flormar gibi markalar yer almaktadır. Bu markaların her cilt tipine uygun BB krem ​​çeşitleri bulunmaktadır.

Beyaz tenlilere hangi BB krem verilir?

Beyaz tenli kişiler açık renkli BB kremleri tercih ederek kusursuz bir görünüme kavuşabilirler. BB krem ​​orta tonda olup buğday tenli kişiler için idealdir. Ayrıca cilt renginize uygun doğru tona sahip ürünü seçmek için mevsim koşullarını da göz önünde bulundurmalısınız.

Göz altına BB krem sürülür mü?

BB krem, göz altları dahil olmak üzere tüm yüze hem makyaj malzemesi olarak hem de nemlendirici olarak kullanılabilir. CC krem ​​ise lekelere veya tüm yüze uygulanarak lekeleri ve izleri kapatmak için kullanılabilir ve bir nevi günlük bakım ürünü olarak tercih edilebilir.

Buğday tene hangi BB krem?

Örneğin, orta tonlu BB krem ​​çeşitleri buğday tenli kişiler için harikadır. Ne açık ne de koyu olan bu ton sayesinde buğday tenli kişiler yüz makyajlarında doğal bir görünüm elde edebilirler. Öte yandan, cildiniz oldukça beyazsa, en açık BB krem ​​çeşidi sizin için idealdir.

Ten rengine uygun fondöten nasıl seçilir?

Cilt rengine ve alt tona göre fondöten seçimi: Cilt alt tonunuz sıcaksa, sarı alt tonlu bir fondöten kullanmalısınız. Cilt alt tonunuz nötrse, sarı ve pembe alt tonlu bir fondöten kullanmalısınız. Cilt alt tonunuz soğuksa: Pembe alt tonlu bir fondöten kullanmalısınız.

Krem rengine hangi renk gider?

Krem rengi bir koltuk takımıyla kullanabileceğiniz en uyumlu renklerden bazıları bordo ve tuğla kırmızısıdır. Dekorasyonunuz için daha koyu tonlar seçmek istiyorsanız, lacivert ve siyah tonları da krem ​​rengi koltuk takımıyla eşsiz bir uyum yaratır.

BB krem orta ton ne demek?

Yüz renginize en yakın ton boynunuzda olduğundan, buradaki ürünü deneyerek doğru seçimi yapabilirsiniz. Örneğin, orta tonlu BB krem ​​tipleri buğday tenli kişiler için harikadır. Ne açık ne de koyu olan bu ton sayesinde buğday tenli kişiler yüz makyajlarında doğal bir görünüm elde edebilirler.

Farmasi BB krem en açık ton hangisi?

Farmasi BB kremler açıktan koyuya doğru numaralandırılarak 1 numara, 2 numara, 3 numara şeklinde sınıflandırılır. Farmasi BB krem ​​numaraları 1 numara açık, 2 numara açık-orta, 3 numara orta-koyu şeklindedir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Döküm Malzeme Ne Demek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir